A Muzsikál az Erdő Alapítványezévben isfotópályázatot hirdet a Muzsikál az erdő” rendezvénysorozata 2017. évi eseményeihez kapcsolódóan. Az idei évben már három helyszínen kerül megrendezésre a rendezvény: Kecskemét vonzásában, a Mátrában és a Körösök völgyében. A 14. évi rendezvényre ismét várjuk minden olyan magyarországi, vagy határainkon túl élő magyar amatőr, vagy profi fotós pályázatát, akinek az alkotásai összhangban vannak a rendezvény szellemiségével.

 

A rendezvényünk szellemisége és céljai:

A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezettel való együttélés fontosságából, e harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik. „Hosszútávon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el.Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – a társadalmat, a gazdaságot, a környezetet és a kultúrát-művészetet – összehangoljuk.”

A „Muzsikál az erdő”rendezvénysorozat fő célja, hogy az embereket egy fenntartható, környezettudatos életforma irányába fordítsa az erdő, a zene és a művészetek erejével. Kiemelt cél: a klasszikus zene, az irodalom, a vizuális alkotóművészet támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, az erdő védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése. Szeretnénk, ha az eseményekre látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.

 

Milyen fotókat várunk a pályázatra:

            Olyan fotókkal lehet pályázni, amiken a fenti szellemiség gondolatai érzései jelennek meg, akár a művészetek felől, akár a természet felől megközelítve. Az alkotások témája ezen feltételek mellett szabadon választható.

 

A pályázati feltételek, a fotók formátuma:

Egy alkotó maximum 6 fotóval pályázhat. A képek készítési idejére vonatkozóan nincs időbeni megkötés. A pályázatra kizárólag digitális fotókat fogadunk, analóg technikával készült képekkel nem lehet pályázni. A képrögzítő eszköz tekintetében nincsen megkötés. A digitális fotók felbontásánál a hosszabb oldalnak legalább 3000 pixelnek kell lennie, a képformátum kizárólag JPG lehet. Idén külön pályázati kategóriát indítunk a mobil telefonnal készített képeknek. Itt is azonban minőségi képeket várunk. (A mobilos kategóriába való nevezés esetén az EXIF adatokból egyértelműen kiolvashatónak kell lenni a készülék típusának!)

 

A képek beküldése mellett a pályázat érvényességének feltétele, hogy a pályázó a letölthető, vagy a megadott email címen bekérhető pályázati adatlapot kitöltse, eredetiben aláírja, majd beszkennelve, vagy befotózva csatolja PDF, vagy JPG formátumban. Az adatlap tartalmazza a fotós nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonos elérhetőségét és a fotók sorszámozott felsorolását kép címekkel és fájl nevekkel. A pályázónak kötelessége nyilatkozni, hogy a fotók saját alkotásai és annak teljes körű felhasználási jogával rendelkezik. A pályázat benyújtásával az alkotó elfogadja, hogy a fotóiról készített papírképeket a Muzsikál az Erdő Alapítvány rendezvényein és kiadványaiban, valamint digitális formában a honlapján és a közösségi médiában – a fotós nevének megjelölésével – az Alapítvány jogszerűen felhasználhatja, azért az Alapítvány pénzbeli megváltásra nem kötelezhető.

 

A fotók és a pályázati adatlap beküldése:

A fotókat kizárólag a pályázat email címére megküldve fogadunk, egyéb módon, adathordozón, postán, stb. nem tudunk pályázati anyagot fogadni.

Email címünk:          This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Az alkotó a pályázati kiírás alapján köteles a beküldött fotók file nevét a következők szerint megadni: az alkotó neve (alulvonás) a kép sorszáma (alulvonás) a kép címe. Példaként Kiss János fotós harmadik fotója, Erdei nyugalom címmel a következő fájlnevet kapja: KissJános_03_Erdeinyugalom.jpg

Amennyiben az alkotó a beküldött pályázati anyagánál bármely formai követelménynek nem felel meg, úgy a pályázat kiíró egy esetben emailben értesíti a hiányosságról, melyet korrigálhat. Amennyiben a felszólítástól számított max. 10 napon belül (de a pályázati határidőt betartva) nem javítja ki a pályázati anyagát, úgy a kiíró külön értesítés nélkül jogosult az érintett fotója, vagy a teljes nevezése elutasítására.

A pályázati határidőn belül a pályázó jogosult a kereten belül további fotókat beküldeni és már megküldött képet másikra cserélni. Ebben az esetben a pályázati adatlapot is cserélni szükséges.

 

Nevezési díj:                                   A nevezés díjtalan.

 

A fotókbeküldési határideje:          2017. június 1. - éjfél

 

A fotópályázat zsűrizése:               Az alkotásokat fotóművészekből és természetvédelmi-erdészeti szakemberekből álló zsűri bírálja el.

 

Díjazás:                                          Felajánlások alapján a helyezettek egyéni és kollekció díjakat, értékes tárgyjutalmakat nyernek.

 

Díjkiosztás:                                    Az ünnepélyes díjkiosztás helyéről, idejéről tájékozódjanak a rendezvény honlapján: www.muzsikalazerdo.hu

 

Az érvényes pályázattal rendelkező alkotók emailben is értesítést kapnak a rendezvényről, a díjazásról és a kiállításokról.

 

A fotók bemutatása:                        A zsűri által kiválasztott, legjobb alkotásokat bemutatjuk a                 14.„Muzsikál az erdő” -Mátrai Művészeti Napok, illetve a Muzsikál az erdő”az ország más régióiban szervezettrendezvényein, valamint közzétesszük azokat honlapunkon. A díjazásban részesült alkotásokból az idei rendezvénysorozaton is kiállítást rendezünk. Az alkotásokat az Alapítvány saját költségen dolgoztatja ki 20x30 cm-es méretben, mely nyomatok utána az Alapítvány tulajdonában maradnak, és későbbi rendezvényeik helyszínein is kiállításra kerülhetnek.

 

Jelentkezés és információ:             Kalácsi René - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Információ a rendezvényről:           Matúz Viktória - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. +36 (30) 366-09-66

 

Szeretettel várunk minden eddigi és leendő alkotót és érdeklődőt a rendezvényeinkre!

„Muzsikál az erdő – ahol az erdő és a zene összefonódik.

Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

Pályázati lap és jogi nyilatkozat letöltése

 

Pásztó, 2017. március 30.

„Muzsikál az erdő” 2016-os Fotó Pályázatának díjazottjai

 

 

A zsűri tagjai: Haris László  –  fotóművész, a zsűri elnöke

                                     Balogh Rudolf - díjas magyar fotóművész

                                              a Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti Tagozatának tagja

                        Szabó Lajos  -  erdőmérnök – az alapítvány elnöke

                        Matúz Viktória  - az alapítvány titkára

                                   Kalácsi René  - a fotópályázat szervezője

 

I.                   Kollekció díj:  Mádi József

I.                   Kollekció díj:  Szerencsi Gábor

 

I.                   helyezett:      Incze Domonkos

II.                helyezett:      Róth Hajnalka

III.             helyezett:      Füleki László

 

 

Gratulálunk az alkotóknak!

 

Teljes dokumentum megnyitása

A Muzsikál az Erdő Alapítvány  fotópályázatot hirdet a Muzsikál az erdő” rendezvénysorozatának 2016. évi eseményeihez kapcsolódóan. Az ez évben is kilenc napos – sorrendben 13. évben megrendezésre kerülő – programra minden olyan magyarországi, vagy határainkon túl élő magyar amatőr, vagy profi fotós pályázatát várjuk, akinek az alkotásai összhangban vannak a rendezvény szellemiségével.

A rendezvényünk szellemisége és céljai:

A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezettel való együttélés fontosságából, e harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik. „Hosszútávon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el.Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – társadalom, gazdaság, környezet, kultúra-művészet – összehangoljuk.”

A „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozatának fő céljai, hogy az embereket egy fenntartható, környezettudatos életforma irányába fordítsa az erdő, a zene-művészetek erejével. Kiemelt cél: a klasszikus zene, az irodalom, a vizuális alkotóművészet támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, az erdő védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése. Szeretnénk, ha az eseményekre látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.

Milyen fotókat várunk a pályázatra:

            Olyan fotókkal lehet pályázni, amiken a fenti szellemiség gondolatai érzései jelennek meg, akár a művészetek felől, akár a természet felől megközelítve. Az alkotások témája ezen feltételek mellett szabadon választható.

A pályázati feltételek, a fotók formátuma:

Egy alkotó maximum 10 fotóval pályázhat. A képek készítési idejére vonatkozóan nincs időbeni megkötés. Minden pályázó köteles digitálisan DOC, vagy XLS formátumban mellékelni egy részletes címjegyzéket, ami tartalmazza az alkotó nevét, lakcímét, e-mail postafiókját, telefonos elérhetőségét és a fotók sorszámozott felsorolását kép címekkel és fájl nevekkel. A pályázó köteles eredeti aláírással szkennelt nyilatkozatot beküldeni arról, hogy a fotók saját alkotásai és annak teljes körű felhasználási jogával rendelkezik. A pályázat benyújtásával az alkotó elfogadja, hogy a fotóiról készített papírképeket a Muzsikál az Erdő Alapítvány rendezvényein, és kiadványaiban, valamint digitális formában a honlapján és a közösségi médiában – a fotós nevének megjelölésével – az Alapítvány jogszerűen felhasználhatja, azért az Alapítvány pénzbeli megváltásra nem kötelezhető. (Kérésre az Alapítvány megküldi az üres formátumot a pályázati jegyzékre és nyilatkozatra vonatkozóan.)

A pályázatra kizárólag digitális fotókat fogadunk, analóg technikával készült képekkel nem lehet pályázni. A képrögzítő eszköz tekintetében nincsen semmilyen megkötés. A digitális fotók felbontásánál a hosszabb oldalnak legalább 3000 pixelnek kell lennie, képformátum kizárólag JPG lehet. A fotókat a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre kell elküldeni, egyéb címen és adathordozón nem tudunk pályázati anyagot fogadni.

Az alkotó a pályázati kiírás alapján köteles a beküldött fotók file nevét a következők szerint megadni: a neve kezdőbetűiből képzett monogram (pont) a kép sorszáma (pont) a kép címe: példaként: alkotó - Kiss János, első képe, kép címe - Erdei nyugalom:  KJ.01.erdeinyugalom.jpg. A képfájl címét a címjegyzékben is ezzel azonosan kell megadni. A fenti formátumtól eltérően megküldött képeket a pályázatra nem tudjuk befogadni, a hiányosságra az alkotó figyelmét válasz-emailben felhívjuk.

Nevezési díj: A nevezés díjtalan.

A fotókbeküldési határideje: 2016. június 1. - éjfél

A fotópályázat zsűrizése: Az alkotásokat fotóművészekből és természetvédelmi-erdészeti szakemberekből álló zsűri bírálja el.

Díjazás: Felajánlások alapján a helyezettek egyéni és kollekció díjakat, értékes tárgyjutalmakat, wellness hétvégéket nyernek.

Díjkiosztás: Az ünnepélyes díjkiosztás helyéről, idejéről tájékozódjanak a rendezvény honlapján: www.muzsikalazerdo.hu

A fotók bemutatása: A zsűri által kiválasztott, legjobb alkotásokat bemutatjuk a 13.„Muzsikál az erdő” -Mátrai Művészeti Napok, illetve a Muzsikál az erdő” az ország más régióiban szervezett rendezvényein, valamint közzétesszük azokat honlapunkon. A díjazásban részesült alkotásokból az idei rendezvénysorozaton kiállítást rendezünk. Az alkotásokat az Alapítvány saját költségen dolgoztatja ki 20x30 cm-es méretben, mely nyomatok utána az Alapítvány tulajdonában maradnak, későbbi rendezvények helyszínein kiállításra kerülhetnek. 

Pályázati adatlap és jogi nyilatkozat

 

Szeretettel várunk minden eddigi és leendő alkotót és érdeklődőt a rendezvényeinkre!

 

Jelentkezés, információ:

    Kalácsi René:                          This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Matúz Viktória:                       This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+36 (30) 366-09-66

 

 

 

„Muzsikál az erdő” Fotópályázat 2015 díjazottai

 

Krizsán László, Szombathely

Szabó József, Budapest

Bartók Andrásné, Gyöngyvér, Leányfalu
Kasznár Katalin
 Kis-Simon Mónika Salgótarján

 

A díjkiosztó ünnepségen derül ki, hogy milyen helyezést értek el a díjazottak.

A Muzsikál az Erdő Alapítvány  fotópályázatot hirdet a „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozatának 2015. évi eseményei alkalmából. A sorrendben 12. ez évben is kilenc napos programra minden olyan magyarországi, vagy határainkon túl élő magyar alkotó pályázatát várjuk, akinek az alkotásai összhangban vannak a rendezvény szellemiségével.

A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezettel való együttélés, ezen harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik.

„Hosszú távon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – társadalom, gazdaság, környezet, művészetek – összehangoljuk, harmonizáljuk.”

A „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozatának fő céljai: a klasszikus zene, az irodalom, a vizuális alkotóművészet támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, az erdő védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése a művészet, az erdő és a zene erejének segítségével. A kilencnapos rendezvénysorozat minden nap más-más település köré szerveződik, ahol a céloknak megfelelő programok kapcsolódnak egymáshoz. Szeretnénk, ha az ide látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.

Olyan fotókat várunk tehát, amelyeken tetten érhetőek a fenti gondolatok.

Az alkotások témája szabadon választható.

A digitális fotókat 2400x1600 pixel felbontásban, jpg. formátumban kell beküldeni. Egy alkotó maximum 10 fotóval pályázhat, jpg formátumban. A képek bármikor készülhettek. Minden alkotó köteles mellékelni egy címjegyzéket, ami tartalmazza az alkotó nevét, címét, e-mail postafiókját, telefonos elérhetőségét és nyilatkozatát arról, hogy a fotók saját szellemi termékei. Ezzel elfogadja, hogy a fotóiról készített papírképeket az Alapítvány rendezvényein, honlapján és kiadványaiban – a kiírás szerint, – a jövőben az Alapítvány jogszerűen felhasználhatja. A pályázó a címjegyzék megküldésével elfogadja fenti kiírás feltételeit.

Az alkotó a beküldött fotó file nevét a következők szerint adja: a neve kezdőbetűiből képzett monogram, lakhely kezdőbetűje, a kép címe, sorszáma. Példa: Kiss János, Pásztó, a kép címe: Erdei nyugalom. A fotó jelölése: KJP.Erdeinyugalom.01.jpg – ezen jelölést a címjegyzéken is fel kell tüntetni, a fotó teljes címe mellett.

Nevezési díj nincs.

A fotókat e-mailben kérjük megküldeni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A fotók beküldési határideje: 2015. június 1.

Zsűri: Az alkotásokat fotóművészekből és természetvédelmi-erdészeti szakemberekből álló zsűri bírálja el, a  zsűri elnöke Haris László fotóművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja lesz.

Díjazás: Felajánlások alapján a helyezetteknek egyéni és kollekció díjakat, értékes tárgyjutalmakat adunk, például a sikeres alkotók wellness hétvégéket nyerhetnek.

Az arra érdemes alkotásokat bemutatjuk a 12. Mátrai Művészeti Napok, illetve a „Muzsikál az erdő” az ország más régióiban szervezett rendezvényein, valamint közzétesszük azokat honlapunkon. Az arra érdemes alkotásokból a 12. „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozatán kiállítást rendezünk.

Az alkotásokat az Alapítvány dolgoztatja ki 20x30-as méretben, azok utána az Alapítvány tulajdonában maradnak, későbbi rendezvények helyszínein kiállításra kerülnek. Az ünnepélyes díjkiosztás helyéről, idejéről tájékozódjanak a rendezvény honlapján: www.muzsikalazerdo.hu

Szeretettel várunk minden alkotót a rendezvényre! Az első három helyezett mű megjelenik az Erdészeti lapok és a Mi erdőnk című folyóiratok honlapján.

Jelentkezés, információ:

Faragó Zoltán This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.        30/211-3138;

Szabó Lajos This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  30/298-1302;

A „Muzsikál az erdő” Fotópályázat 2014 eredményei:

 

I.: Kiss Péter, Kerepes;

II.: Bucsokné Kis-Simon Mónika, Salgótarján;

III.: Szőkéné Banos Zsuzsanna, Pásztó.


KÉPGALÉRIA

További részletek

Ez évben a másodszor írta ki fotópályázatát a Muzsikál az Erdő Alapítvány. A rendezvénysorozat szellemiségével, a fenntartható fejlődéssel, az egészséges életmóddal, a tiszta, zöld környezet iránt érzett felelősségvállalás eszméjével összeegyeztethető témákban bárki, bárhol készült digitális alkotást beküldhetett. A szervezők a darabszámot sem korlátozták. Elmondható az is, hogy idén az érdeklődés némileg növekedett az első, 2013. évi pályázat után.

Idén tizenöt településről – névsor szerint: Budapest, Gyöngyös, Győr, Kerepes, Mátraszőlős, Mosonmagyaróvár, Nagykőrös, Pásztó, Pécs, Salgótarján, Sirok, Szalafő, Szarvas, Taksony, Velence – érkezett pályamunka, 25 alkotó küldött be összesen 204 fotót.

A zsűrizés 2014. június 12-én, a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ klubhelységében volt, Haris László fotóművész, MMA Film- és Fotóművészeti Tagozatának tagja elnökletével.

Tagok: Homoga József AFIAP fotóművész és A-Faragó Zoltán természetfotós.

A zsűri titkos szavazással 204 alkotást bírált el, majd kiválasztott 58, színvonalas alkotást: ezeket már kollekciónként vizsgálta. Így sikerült meghozni a döntést, ami a következő eredményt hozta a három díjazott személyét illetően:

I.: Kiss Péter, Kerepes;

II.: Bucsokné Kis-Simon Mónika, Salgótarján;

III.: Szőkéné Banos Zsuzsanna, Pásztó.

KÉPGALÉRIA

A nyertesek mellett a résztvevők munkájának elismerésére a Muzsikál az Erdő Alapítvány a fotópályázat alkotásaiból kiállítást is rendez. Ezen 19 alkotó 25 képét láthatja a közönség, a Muzsikál az erdő 2014. évi rendezvénysorozatának egyik jeles eseményeként, az Ágasvári Turistaházban.

 

A kiállítást a Muzsikál az Erdő Alapítvány rendezi, a megnyitó július 3-án, csütörtökön lesz.

A fotópályázat díjazottjai, az ágasvári kiállításon bemutatkozó alkotók:

S.sz.

Név

Lakhely

Kiállított kép(ek) címe

Alkotások díjazása

1.

Bagi István

Taksony

Rengeteg

 

2.

Bucsokné Kis-Simon Mónika

Salgótarján

Furulyás

Szalamandra

II. díj, kollekció

3.

Csanádi Viktor

Budapest

Tarka képzetek

 

4.

Dőry Ilona

Velence

Kép a képben

 

5.

Domonkos Dávid, dr.

Mátraszőlős

Őshüllő

 

6.

Erdélyiné Csorba Edit

Budapest

A dal

 

7.

Fekete Sándor

Salgótarján

Méltóság

 

8.

Fodor Ildikó

Gyöngyös

Résen

 

9.

Horoskó Gábor

Gyöngyös

Energiatár

 

10.

Jaros Gábor

Gyöngyös

Alpesi ház

 

11.

Kiss Melinda

Budapest

Új generáció

 

12.

Kiss Péter

Kerepes

Csörgő-patak

Köd

Megcsavarva

I. díj, kollekció

13.

Lasits Anita

Szalafő

Körforgás

 

14.

Mészáros Margit

Budapest

Alkony a hegytetőn

 

15.

Porsche Krisztián

Mosonmagyaróvár

Olvasás az erdőben

 

16.

Sashegyi József

Pécs

Háromfalu: csend

 

17.

Szőkéné Banos Zsuzsanna

Pásztó

Ásító leányka

Téli álom

III. díj, kollekció

18.

Szőnyi István

Budapest

Duett

 

19.

Tóth Fanni

Szarvas

Virágba borulás

 

20.

Tuza Tibor

Sirok

Bóna-tető

 

21.

Varga György

Győr

Pihenő

 

A Muzsikál az Erdő Alapítvány  fotópályázatot hirdet a „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozatának 2014. évi eseményei alkalmából. A sorrendben 11. ez évben is kilenc napos programra minden olyan magyarországi, vagy határainkon túl élő magyar alkotó pályázatát várjuk, akinek az alkotásai összhangban vannak a rendezvény szellemiségével.

A „Muzsikál az erdő” alapgondolata a természeti környezettel való együttélés, ezen harmónia fenntarthatóságának hitéből táplálkozik.

Hosszú távon fenntartható, boldog emberi lét csak a természettel harmóniában képzelhető el. Hitünk szerint ez csak úgy valósulhat meg, ha életünk négy legfontosabb dimenzióját – társadalom, gazdaság, környezet, művészetek – összehangoljuk, harmonizáljuk.

A „Muzsikál az erdő” – Mátrai Művészeti Napok rendezvénysorozatának fő céljai: a komolyzene, az irodalom, a vizuális alkotóművészet támogatása, az egészséges életmód népszerűsítése, a helyi természeti és kulturális értékek, az erdő védelme, a környezettudatos életmód népszerűsítése, a fenntarthatóságra nevelés, a helyi közösségek építése a művészet, az erdő és a zene erejének segítségével. A kilencnapos rendezvénysorozat minden nap más-más település köré szerveződik, ahol a céloknak megfelelő programok kapcsolódnak egymáshoz. Szeretnénk, ha az ide látogatók új impulzusokat meríthetnének természeti környezetünk és kultúránk megismeréséhez.

 „Az erdő nemcsak fontos megújuló nyersanyag és energiaforrás, hanem csodálatos életközösség, mely testi-lelki feltöltődésünk igaz forrása.”

Olyan fotókat várunk tehát, amelyekben tetten érhetőek, a fenti gondolatok.

Az alkotások témája szabadon választható.

A digitális fotókat 2400x1600 pixel felbontásban, jpg. formátumban kell beküldeni. Egy alkotó maximum 10 fotóval pályázhat, jpg formátumban. A képek bármikor készülhettek. Minden alkotó köteles mellékelni egy címjegyzéket, ami tartalmazza az alkotó nevét, címét, e-mail postafiókját, telefonos elérhetőségét és nyilatkozatát arról, hogy a fotók saját szellemi termékei. Ezzel elfogadja, hogy a fotóiról készített papírképeket az alapítvány rendezvényein, – a kiírás szerint, – a jövőben az alapítvány jogszerűen felhasználhatja. A pályázó a címjegyzék megküldésével elfogadja fenti kiírás feltételeit.

Az alkotó a beküldött fotó file nevét a következők szerint adja: a neve kezdőbetűiből képzett monogram, lakhely kezdőbetűje, a kép címe, sorszáma. Példa: Kiss János, Pásztó, a kép címe: Erdei nyugalom. A fotó jelölése: KJP.Erdeinyugalom.01.jpg – ezen jelölést a címjegyzéken is fel kell tüntetni, a fotó teljes címe mellett.

Nevezési díj nincs.

A fotókat e-mailben kérjük megküldeni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A fotók beküldési határideje: 2014. június 01.

Zsűri: Az alkotásokat fotóművészekből és természetvédelmi-erdészeti szakemberekből álló zsűri bírálja el, a  zsűri elnöke Haris László fotóművész, a Magyar Művészeti Akadémia tagja lesz.

Díjazás: Felajánlások alapján a helyezetteknek egyéni és kollekció díjakat, értékes tárgyjutalmakat adunk, például a sikeres alkotók wellness hétvégéket is nyerhetnek.

Az arra érdemes alkotásokat bemutatjuk a 11. Mátrai Művészeti Napok, illetve a „Muzsikál az erdő” a Hírös Városban rendezvényein, valamint közzétesszük azokat honlapunkon. Az arra érdemes alkotásokból a 11. „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozatán kiállítást rendezünk.

Az alkotásokat az alapítvány dolgoztatja ki 20x30-as méretben, azok utána az alapítvány tulajdonában maradnak, későbbi rendezvények helyszínein kiállításra kerülnek. Az ünnepélyes díjkiosztás helyéről, idejéről tájékozódjanak a rendezvény honlapján: www.muzsikalazerdo.hu


Szeretettel várunk minden alkotót a rendezvényre!Az első három helyezett mű megjelenik az Erdészeti lapok és a Mi erdőnk című folyóiratban illetve ezek honlapján.

Jelentkezés, információ:

Faragó Zoltán This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.        30/211-3138;

Szabó Lajos This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  30/298-1302;

 

Pásztó, 2014. április 11.