Szeretettel hívjuk, várjuk az érdeklődőket  december 9-én a Luca napon a „Muzsikál az erdő” programjaira. „A Muzsikál az Erdő Alapítvány közösségfejlesztő programja a palóc hagyományok ápolása és a Mátra értékeinek megőrzése céljából" című EFOP pályázatának keretében szeretnének a helyi közösség számára egy olyan programot biztosítani, amely lehetőséget teremt a hagyományok megismerésére, népszerűsítésre, találkozásra, beszélgetésre, feltöltődésre.

                Kubinyi Júlia, Junior Príma Díjas, a „Fölszállott a páva…” 2012-es sorozatának szóló ének kategória győztese és Szokolay Dongó Balázs Príma-díjas, Artisjus-díjas duda-, furulyaművész népzenei koncertjén különleges élményben lesz része a jelenlévőknek. Mindkét művész a „Muzsikál az erdő” visszatérő fellépője, a népzene elhivatott művelője, a népi hagyományok őrzője. A gyöngyöstarjáni Művelődési Házban megnyitjuk a 2017-es „Muzsikál az erdő” Fotópályázatából készült kiállítást. Az előtérben helyi hagyományokat megelevenítő természetes alapanyagokat felhasználó kézműves foglalkozáson vehetnek részt a kicsik és a nagyok közösen Varnyú Rita vezetésével.

„Muzsikál az erdő – ahol az erdő és a zene összefonódik. Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

 

Muzsikál az Erdő Alapítvány